אוכל בטוח

חוקי הבית

ניהול מסעדה, מטבח מוסדי, קייטרינג או מפעל יצור מזון במאה העשרים יכול להיות משימה קשה מאוד.

אחד הדרכים להפוך את מה שיכול להפוך סיוט למשימה אפשרית ואפילו מהנה הוא לעשות סדר בבלגן.

חוקי הבית הם חלק בסיסי של תכנית בטיחות מזון והם נועדו לעשות בדיוק את זה.

אוכל בטוח מאפשר לכל העובדים גישה לחוקי הבית דרך הטלפון האישי שלהם.

חוקי הבית מאגדים את כל הנושאים המהותיים לבטיחות מזון בעסק ופורטים אותם למשימות לביצוע. חוקי הבית מהווים נטבח מרכזי בהכשרת העובדים ובניהול השוטף של העסק.

חוקים סטנדרטיים שמתאימים לכל עסק בתחום המזון

החוקים מחולקים לנושאים על פי דרישות תכנית בטיחות מזון HACCP.

  • רשימת חוקים למטבח המוסדי

  • חוקי הבית בנושא היגיינה אישית

  • חוקי הבית בנושא הדרכה

  • חוקי הבית בנושא ניקוין

  • חוקי הבית בנושא זיהומים צולבים

  • חוקי הבית בנושא טמפרטורה

  • חוקי הבית בנושא ניהול מלאי

  • חוקי הבית בנושא אשפה

  • חוקי הבית בנושא הדברה

  • חוקי הבית בנושא תחזוקה

ניתן להוסיף חוקי בית בנושאים נוספים לפי הקונספט והצורך של כל עסק.

חשוב לעדכן את החוקים כדי שיתאימו בדיוק לצרכים ולתהליכים של העסק.

יש לעדכן את החוקים באופן שוטף כך שתמיד יהיו תואמים את התהליכים של העסק.