אוכל בטוח

הקורסים שלנו

קורס בטיחות מזון אוכל בטוח

הדרכת טבחים בסיסית

מתאים לטבח פס קר, טבח החנות

HACCP הבסיס ל

בטיחות בעבודה במטבח

מהם הסיכונים בהקשר של בטיחות מזון

? הבסיס למיקרוביולוגיה: מהם חיידקים

היגיינה אישית

שטיפת ידיים

ניקיון

שליטה בטמפרטורה

מניעת זיהומים צולבים

שליטה במלאי

שליטה בחרקים ומזיקים

שליטה באשפה

תחזוקה בהקשר של בטיחות מזון

זאת תמונה של תוכנת אוכל בטוח קורס בטיחות מזון דיגיטלי

קורס בטיחות מזון אוכל בטוח

הדרכת טבחים/מנהלים

מתאים לטבח פס חם/שף/מנהל/בעלים

HACCP הבסיס ל

בטיחות בעבודה במטבח

מהם הסיכונים בהקשר של בטיחות מזון

? הבסיס למיקרוביולוגיה: מהם חיידקים

הדרכה

היגיינה אישית

שטיפת ידיים

ניקיון

שליטה בטמפרטורה

מניעת זיהומים צולבים

שליטה במלאי

שליטה בחרקים ומזיקים - מנהלים

שליטה באשפה

תחזוקה בהקשר של בטיחות מזון

מוסגים בסיסים לעובדה מטבח

היגיינה וסנטריה

קרשי חיתוך

ציוד קירור

"אזור הסיכון": מודעות לטמפרטורה

הפס הקר

קצביה

הפשרה

זאת תמונה של תוכנת אוכל בטוח קורס בטיחות מזון דיגיטלי

קורס בטיחות מזון אוכל בטוח

הדרכה בסיסית - נוגעים במזון

מתאים למגיש/מלצר/בר/ניקיון

HACCP הבסיס ל

מהם הסיכונים בהקשר של בטיחות מזון

? הבסיס למיקרוביולוגיה: מהם חיידקים

היגיינה אישית

שטיפת ידיים

ניקיון

מניעת זיהומים צולבים

שליטה בחרקים ומזיקים

שליטה באשפה

תחזוקה בהקשר של בטיחות מזון

זאת תמונה של תוכנת אוכל בטוח קורס בטיחות מזון דיגיטלי

קורס נאמני בטיחות מזון/תברואה

טבחים עוזרים

מנהלי מטבחים

אומנות הבישול

מתאים לטבחים, סושף, שף, מנהל רכש, בעלים בהתאמה

תכניות לימוד בקורסים הם בהתאם לסילבוס של משרד הבריאות


זאת תמונה של תוכנת אוכל בטוח קורס בטיחות מזון דיגיטלי