HACCP הבסיס ל
בטיחות בעבודה במטבח
מהם הסיכונים בהקשר של בטיחות מזון
? הבסיס למיקרוביולוגיה: מהם חיידקים
היגיינה אישית
שטיפת ידיים
ניקיון
שליטה בטמפרטורה
מניעת זיהומים צולבים
שליטה במלאי
שליטה בחרקים ומזיקים
שליטה באשפה
תחזוקה בהקשר של בטיחות מזון
HACCP הבסיס ל
בטיחות בעבודה במטבח
מהם הסיכונים בהקשר של בטיחות מזון
? הבסיס למיקרוביולוגיה: מהם חיידקים
הדרכה
היגיינה אישית
שטיפת ידיים
ניקיון
שליטה בטמפרטורה
מניעת זיהומים צולבים
שליטה במלאי
שליטה בחרקים ומזיקים - מנהלים
שליטה באשפה
תחזוקה בהקשר של בטיחות מזון
מוסגים בסיסים לעובדה מטבח
היגיינה וסנטריה
קרשי חיתוך
ציוד קירור
"אזור הסיכון": מודעות לטמפרטורה
הפס הקר
קצביה
הפשרה
HACCP הבסיס ל
מהם הסיכונים בהקשר של בטיחות מזון
? הבסיס למיקרוביולוגיה: מהם חיידקים
היגיינה אישית
שטיפת ידיים
ניקיון
מניעת זיהומים צולבים
שליטה בחרקים ומזיקים
שליטה באשפה
תחזוקה בהקשר של בטיחות מזון